Αναζήτηση στο site


Επαφή

BBC EDUCATION
Αιτήσεις συμμετοχής:
Τσιμισκή 33
(Στάση Αριστοτέλους)
2ος όροφ.
Θεσσαλονίκη 54624

2310-239294
2310-239293

E-mail: bbc@otenet.gr

Κατασκευή e-shop

Σε ποιούς απευθύνεται

Το Σεμινάριο Κατασκευής e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) απευθύνεται σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την κατασκευή, συντήρηση και ενημέρωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Στόχος του Σεμιναρίου

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η κατασκευή e-shop μόλις με λίγα απλά βήματα και η εκμάθηση του τρόπου διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος που αφορά ζητήματα όπως η αυτόματη εισαγωγή των προϊόντων,  ο ασφαλής τρόπος εξόφλησης των αγορών, η ανάλυση των στατιστικών της επιχείρησης κτλ.

Περιγραφή

Εισαγωγή στο πρόγραμμα δημιουργίας e-shop. Ανάλυση των αναγκών που πρέπει να καλύπτει το e-shop. Επιλογή Domain name. Σχεδιασμός του e-shop. Λογότυπο. Ρύθμιση όλων των παραμέτρων. Δημιουργία των βασικών menu του e-shop. Εισαγωγή των προϊόντων. Ασφάλεια συναλλαγών. Ανάλυση των στατιστικών της Επισκεψιμότητας.

Προώθηση προϊόντων στα portal σύγκρισης τιμών. Σύνδεση με social media και μηχανές αναζήτησης. Διαφήμιση.

Διάρκεια Σεμιναρίου

1,5 μήνας

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με την λήξη  του Σεμιναρίου ο κάθε απόφοιτος (εφ΄όσον το επιθυμεί) θα εξασφαλίσει συνεργασία ως Affiliate για την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops, σε ένα παγκόσμιο Affiliate Network.