Αναζήτηση στο site


Επαφή

BBC EDUCATION
Αιτήσεις συμμετοχής:
Τσιμισκή 33
(Στάση Αριστοτέλους)
2ος όροφ.
Θεσσαλονίκη 54624

2310-239294
2310-239293

E-mail: bbc@otenet.gr

Σεμινάριο Κατασκευής Ιστοσελίδων

Σε ποιούς απευθύνεται :

Το Σεμινάριο Κατασκευής Ιστοσελίδων απευθύνεται σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την κατασκευή, συντήρηση και διαμόρφωση ιστοσελίδας χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Στόχος του Σεμιναρίου

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με την χρήση templates, η χρήση του τρόπου διαχείρισης και η ανανέωση συντήρησης των ιστοσελίδων.

Περιγραφή

Εισαγωγή στο πρόγραμμα δημιουργίας Ιστοσελίδων, Ανάλυση των αναγκών που πρέπει να καλύπτει το website, Υποδείγματα templates, Επιλογή Domain name, Σχεδιασμός του Website, Δημιουργία των βασικών menu του website, Προσθήκη και διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας (κειμένου, φωτογραφιών, γραφικών, video), Ανάλυση στατιστικών του site

Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, Σύνδεση με social media, RSS, Γκαλερί φωτογραφιών, gadgets και widgets, Blogs, Forum, Δημοσκοπήσεις.

Διάρκεια Σεμιναρίου

1,5 μήνας 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με την λήξη  του Σεμιναρίου ο κάθε απόφοιτος (εφ΄όσον το επιθυμεί) θα εξασφαλίσει συνεργασία ως Affiliate για την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops, σε ένα παγκόσμιο Affiliate Network.